sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Pihapäivä

Tänäänpä oli meidän Potsolla hauska päivä! Oltiin siskontyttöjeni syntymäpäiväkutsuilla vanhempieni luona. Watson sai viettää päivän pihalla, sillä todettiin ettei sisälle isojen ja pienten juhlijoiden jalkoihin kannattanut tulla häärimään - ihmisten varpaat kun olisivat olleet pennun suurinta juhlaherkkua.



Poika oli puussa kiinni pitkässä liinassa ja se nautti ulkona istuvien vieraiden seurasta ja rapsutuksista, söi päiväruokansa pihalla ja malttoi ottaa pahimman juhlahumun laannuttua nokosetkin. Watson tykkää lapsista ja olisi mielellään mennyt mukaan leikkeihin, mutta vähän tarkkana sen kanssa saa vielä olla (onnistui kaatamaan kolmevuotiaan kummityttöni kumoon innostuksissaan, onneksi ei käynyt kuinkaan).

Alla kuva Watsonin ilmeestä siinä vaiheessa, kun raukka yritti järsiä Dentasticksiä rauhassa ja tyhmä emäntä häiritsi kameroinnillaan syöntisuoritusta..... ei tainnut arvostaa. 


Vaihdettiin myös pari päivää sitten nappulamerkkiä. Kasvattaja antoi pentupaketissa mukaan Royal Caninin pentunappulaa, ja sitä ostettiin lisääkin. Viime eläinkauppareissulla meille kuitenkin suositeltiin Pure Naturalin penturuokaa, joten päätettiin kokeilla hyvältä tuntuvien ravintoarvojen vuoksi. Hyvin on maistunut! Nappuloiden koko on paljon entistä suurempi, mutta Watson näyttää tykkäävän niiden rouskuttamisesta. Jos ruoassa on isompia sattumia, se noukkii ne hampaisiin ja kantaa keittiön nurkkaan, asettaa lattialle ja järsii niitä siellä rauhassa. Kumma kaveri...

Nappuloiden lisäksi menee AB-piimää, jauhettua raakaa lihaa (nyt on maistunut Maukas kana-lohipulla) ja raejuustoa silloin tällöin. Meille tuli merkin vaihdon jälkeen postissa tilaamamme ilmaissäkki Royalin vähä isompaa pentumuonaa, joten sekoitellaan nyt sitten kahden välillä. Kovin herkkämahainen (tai herkkä muutenkaan...) tämä pentu ei tunnu olevan, onneksi. Ruokahaluton kyllä välillä edelleen, mutta paranemaan päin koko ajan.

 Unten mailla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti