torstai 22. toukokuuta 2014

Watson tässä päivää!


Tässäpä hän on! Toinen korva vähän epäröiden pystyssä ja pumpulinpehmeää turkkia vaikka muille jakaa. Kyllä tästä vielä hieno corgi tulee.

Tänään haettiin siis kotiin fluffyturkkinen welsh corgi pembroke, viralliselta nimeltään Cloudmoore In a Wonderland. Pitkällisten pohdintojen jälkeen herran kutsumanimi on nyt myös päätetty - Watson. Yritin maistella suussa muitakin meidän vaihtoehtoja, mutta ei. Tuo vain on Watson. (Tästäpä siis blogin nimikin! Ehkä meille joskus vuosien päästä tulee toinen karvakaveri, luonnollisestikin Sherlock.)



Automatka meni suht hyvin. Kotipihasta lähtiessä Watsonia itketti ja se hyöri ja pyöri sylissäni eikä oikein osannut nukkuakaan kuin minuutin mittaisia pätkiä. Pysähdyttiin Lahden kohdalla jaloittelemaan ja pentu innostui leikkimään nurmikolla. Loppumatka sujuikin huomattavasti rauhallisemmin ja tyyppi tuhisi tyytyväisenä sylissä. 

Kotona herra oli oikein reipas, tutki kaikki huoneet ja kulkee meidän perässä. Sormet ja nilkat saavat kyytiä, sillä paimennusviettiä tältä löytyy... Malttoihan se vihdoin rauhoittua unillekin, aitoon corgityyliin jalat oikosenaan!

Mun oma koira. ♥



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti