lauantai 24. toukokuuta 2014

Kotiutumista ja ihmettelyä


Belly up! Tässä Watson oikosenaan ekana aamuna uudessa kodissa. Eka ja toka yö menivät aika hyvin; ekana yönä heräsin noin neljä kertaa pennun itkeskelyyn, mutta sitä ei ikinä kestänyt kuin minuutin parin verran ja sitten poika kävi uudestaan unille. Ei olla viety yöllä ulos lainkaan, sillä haluaisin Watsonin oppivan pian että yöllä nukutaan. Meillä on vielä hankala lähteä yöllä ulos, asutaan kuitenkin 4. kerroksessa ilman hissiä. 

Viime ilta oli aika levoton, sillä Watson ei olis millään malttanut nukkua kun me oltiin vielä olkkarissa ja sen nukkumispaikka on meidän sängyn vieressä. Taitaa poikaa vielä jännittää, eikä uskaltanut yksin olla. Tänään mennään jo aikaisemmin mekin makoilemaan makkariin, josko tuo sitten rohkenisi unille aiemmin! 



Syöminen sujuu vieläkin aika kehnosti, mutta menee kuumuuden ja uuden kodin jännityksen piikkiin. Watson ja sisarukset eivät olleet ennen luovutustakaan juuri syöneet helteiden takia. Kyllä routa porsaan kotiin ajaa vai miten se meni, eli eiköhän ala ruoka taas maistua pikkuhiljaa. Kylmä kurkku on ollut mukava pureskeltavaa. 

Leikitty ollaan pehmoilla ja vedetty narua. Ollaan treenattu myös pennun jaksamisen mukaan omaa nimeä, kontaktia ja äsken aloitettiin naksuttimeen ehdollistaminen. Eilen illalla tehtiin pienenpieni "lenkki" hihnassa. Sujui ihan hyvin, vaikka Watson pureskelikin hihnaa sen äkättyään ja raaputteli kaulapantaa pontevasti takajalallaan. Tänään tehtiin vähän pidempi kierros, joka sujui oikein mallikkaasti! Välillä toki pentu pyllähti maahan ihmettelemään ohikulkijoita, muttei tuntunut pelkäävän mitään. 

Tässäpä vielä meidän järjen jättiläinen taistelemassa vesikupin kyljestä löytyneen kaverin kanssa. On se niin pieni vielä....







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti