sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Väsypäivä

Huh hellettä, tuumii Watson. Raukka ei jaksa pitkiä leikkejä eikä oikein keskittyä koulutukseenkaan, ruoka ei vieläkään kunnolla maistu mutta vesikupilla sentään käydään usein.




Tänään tehtiin Watsonin toka autoretki, kun lähdettiin ensin äänestämään eurovaaliehdokkaita ja siitä Mustin ja Mirrin kautta ekaan kyläpaikkaan. Autoreissu meni hienosti, alkuhyörimisen jälkeen pentu rauhoittu unille viileään jalkatilaan. Kylässä Watson tutki kaikki nurkat ja tutustui uusiin ihmisiin, leikki vähän ja nuoli nätisti sormia ja herätti ihastusta. Kotimatkalla tyyppi otti taas pienet unoset ja ihan suretti herättää toinen kun päästiin perille. 




Päikkäreitä jatkettiin tunti, ja sitten meille tuli toiset vieraat. Watson tervehti kaikkia ja leikki, vähän piti kokeilla hampailla vieraiden sormia ja varpaita. Lapsiin pentu suhtautui hyvin, haukkui innosta kun olisi kovin tahtonut leikkiä. Kai lapsi tunnistaa lapsen, lajista riippumatta!




Kaiken ohjelman jälkeen meillä on vietetty väsynyttä lepoiltaa. Nyt kuitenkin katsellaan jääkiekkoa. Watson hieman hätkähti kun hurrattiin Suomen ekan erän maalille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti